abonnementen bij Sports & Games

Bij ons heb je de keuze uit meerdere abonnementsvormen. Daarnaast hebben we jaarlijks speciale acties voor rugbyleden van de Bredase Rugby Club. Lees hieronder meer!

Soort Abonnementen

Hieronder vind je alle mogelijkheden om bij ons te komen sporten. Weet je al wat je wil en wil je je direct aanmelden? Klik dan door naar onze abonnementspartner: Eversports!

Standaard abonnement €35,-

All in abonnement. Maandelijks opzegbaar 3 maanden na inschrijving. Hiervoor krijg je: het gevoel van een personal training, maar dan in groepsverband. Trainingen op vaste tijden. Een stok achter de deur. En altijd goede begeleiding om jouw doelen te bereiken.

 Rittenkaart €80,-

Wil je bijvoorbeeld niet elke week trainen of simpelweg jezelf niet verplichten, dan is dit een goede optie. Voor omgerekend 8 euro per les ben je zo flexibel als je maar kan zijn. De tijden staan vast, de rest is aan jou! En uiteraard; de begeleiding hoort bij. Ook hierbij geldt; het gevoel van een personal training, maar dan in groepsverband!

Losse Les €10,-

Je wilt met een vriend(in) mee, je bent tijdelijk in Breda, je wilt spontaan aansluiten.. wat het ook is, voor slechts 10 euro ben jij gegarandeerd een uur bij ons onder de pannen. De beste begeleiding die je maar kunt krijgen en geen smeekbedes achteraf of je alsjeblieft lid wil worden, beloofd 😉

Standaard abonnement KIDS €25,-

Ben je tussen de 12 & 18 jaar  dan is dit jouw all in abonnement. Het beste van alles, voor een vriendelijk prijsje! Elke maand opzegbaar, na de eerste 3 maanden. Ideaal als je bijv. naast je rugbytraining wat extra krachtraining wil doen!

FAMILY €20,-

Wat motiveert meer dan samen sporten? Komen jullie met minimaal 3 personen uit het gezin? Dat loont! Ook hierbij geldt natuurlijk; alles wat je gewend bent, maar net iets goedkoper.

Proefles €0,00

Natuurlijk kun je bij ons een gratis proefles bijwonen! App even met Diph en hij regelt het voor je: 06 230 849 64

ZOMERACTIE!

Juni 22: We hebben momenteel een speciale actie voor de jeugd (t/m 18 jaar) waarbij je de hele zomer onder begeleiding kunt trainen voor 60 euro. Geldig voor de maanden juni, juli & augustus. Tijden: ma/di/do: 19 – 20 uur en 20 – 21 uur. Wo/vr: 18.30 – 19.30 uur.

En ook voor de senioren hebben we een mooie actie! Voor 90 euro kan ook jij 3 maanden bij ons sporten. Daarmee bespaar je 15 euro op het reguliere abonnement en zit je nergens aan vast!

Aanmelden via Eversports of meer info via 06 230 849 64 (Diph)