Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! Wij streven ernaar om dezelfde dag nog te antwoorden. Je kan ons op meerdere manieren bereiken.

Telefoon

06 23084964

E-mailadres

info@sports-games.nl

Adresgegevens

Terheijdenseweg 516
4826AB Breda

info@sports-games.nl
06 23084964

Aakondiging: We zijn weer open!

Diph Makkinga

In september 2016 heb ik Sports & Games opgericht vanuit de gedachte dat sporten en plezier áltijd samen zouden moeten gaan.

Vanuit mijn CIOS achtergrond ben ik gespecialiseerd in sport en spel. Ook ben ik me enorm gaan verdiepen in fysieke fitheid en revalidatie. Ik gebruik sport als middel om mensen verder te helpen; zowel fysiek als mentaal. Dit doe ik o.a. in de jeugdzorg, op de rugbyclub in Breda en met topsporters . Dit bracht mij tot dit concept, de visie dat plezier vooraan moet staan, want dan bereik je alles.

06-23084964

Michel Verhagen

Als sportcoach school- en wijksport ben ik verantwoordelijk voor de motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van ruim 3000 kinderen in de Haagse Beemden/Prinsenbeek. Dit doe ik met een team van 2 collega’s en 22 stagiaires die samen met mij het bewegingsonderwijs, wijksport en (sport)projecten vormgeven en uitvoeren. Daarnaast kom ik uit de topsport Judo waar ik mijn meeste levenservaring heb behaald. Wat ik uiteraard mee neem in mijn lessen bij Sports & Games. 06-48483032

Wil je lid worden?

Wij zijn persoonlijk, we maken écht tijd en ruimte voor je en we zorgen ervoor dat je plezier hebt in het sporten. We begeleiden je en zijn er voor je als je vragen hebt of speciale doelen hebt. Ons unieke spelconcept zie je nergens anders en plezier staat bij ons dus altijd voorop.

Ook als je een ervaren sporter bent kun je bij ons terecht; de ruimte voorziet in alle moderne fitness- en krachtapparatuur en je kunt het voor jezelf behoorlijk uitdagend maken.